LOVELY FRIDAY

Idag har Karin och jag varit i Garden City. Karin skulle ha lite jobbkläder och ett par jeans och jag skulle ha en body butter. Det slutade med ca fyra par skor till Karin, ett par jeans och en jättefin blus, men inga jobbkläder. För mig blev det body butter och en jättefin cardigan som jag kommer vilja ha på mig varje dag!

Fick brev av Farmor och Farfar idag också. Tänk att vi båda skickade nästan samtidigt, de kan inte ens ha fått mitt ännu. haha! Aja, undra om jag ska vänta till de svarar på mitt eller om jag ska svara på deras..

Idag är det iaf hur fint väder ute som helst. Strålande sol och ca 20grader och det ska bli varmare söndag och måndag. Så när vi kom hem förut vid halv ett så satte jag mig ute och läste bok och solade. Har setat där tills nu för att jag kände att det blev lite varmt och jag behövde dricka. Så nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Åt lunch ganska så nyligen så får vänta ett tag med min promenad tror jag. Kan ju alltid läsa lite mer bok.

Ikväll ska jag vara barnvakt en stund när karin åker på bio men det blir nog inte mycket längre än två timmar eller så för sen kommer Andrew hem.

Här är mina fynd idag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0