AUSTRALIA

Efter ca ett dygns resande har jag kommit fram till ett något kyligt Australien. Karin och barnen hämtade upp mig på flygplatsen och när vi kom hem fick jag packa upp och hoppa in i duschen, vilket var otroligt skönt efter att ha setat i ett flygplan så länge. Fick lite panik vid mellanlandningen i Bangkok när min mobiltelefon inte ville samarbeta med mig och jag trodde att ingen skulle kunna få reda på att jag landat och var i säkerhet. Men som tur var så var mamma<3 vaken och ringde mig. Ett samtal på ungefär 1 minut och sen var alla mina pengar på mobilen borta. haha! Så det kan gå. När jag landade här fick jag låna Karins telefon och skicka ett sms och berätta att jag var framme. Nu har jag umgåtts lite med Karin och barnen som är jättegulliga verkligen. Barnen har gått och lagt sig nu och Karin och jag ska snart äta mat. Andrew har jag inte träffat ännu, han har inte kommit hem från jobbet än.
Imorgon skulle jag bara ta det lugnt tyckte Karin och sova så länge jag ville. Ska följa med Andrew och hämta barnen i skolan vid 15 så att jag hittar dit och sedan blir det lite fritidsaktiviteter för barnen. De får ni höra om imorgon.  Hur som helst så har allting gått bra och jag trivs hittills iaf. ;) Saknar er där hemma och jag tänker på er massor!
Pussar och kramar! (vi hörs på facebook och skype)

FREEDOM

ÄNTLIGEN HAR JAG OCKSÅ TAGIT KÖRKORT! :D Sådär en dag innan jag sticker. Haha! Känns så sjukt skönt att ha det klart nu så jag bara kan fokusera på resan nu framöver. Håller på att packa för fullt just nu. Mamma tvättar och jag letar sånt som jag vill ha med. Är däremot så gott som klar så snart blir den en dusch och sen blir det väl en sväng eller två med bilen som står till mitt förfogande idag. Ska skjutsa lillebror till träningen vid klockan 18 och sedan vid 19 så sticker jag ner till hamnen och träffar en skara av mina fantastiska vänner. Kom gärna dit och säg hejdå ni som vill. Kommer bli mycket gråta av ikväll. Men men, jag får tänka att jag inte åker bort föralltid.
Så imorgon sticker jag. Hinner jag inte skriva innan dess så får ni ha det så bra här hemma så skriver jag så fort jag får tid, från en ny världsdel. :)

puss&kram

SO MANY PEOPLE TO SEE, SO LITTLE TIME..

14.30 i övermorgon lyfter planet från arlanda och jag lämnar svensk mark för att inte komma tillbaka förrän om circus ett år. Har redan behövt säga hejdå till många vänner och släktingar och imorgon är väl sista chansen att försöka hinna med att träffa så många som möjligt. Det känns så sjukt att det kommer vara så många som jag inte kommer hinna säga hejdå till. Tänkte se om lite folk ville ses i hamnen imorgon eftermiddag/kväll och ta en glass och en kubb kanske, för att hinna ses en stund. Så att ni vet så kommer jag att sakna er alla otroligt mycket. Ni som har skype får gärna lägga till mig så vi kan prata med varandra. Så känns det inte som att man är så långt borta. Kommer att tänka på er allihopa!


BIRTHDAYGIRL

Ja må hon leva, ja må hon leva... osv. Grattis syrran som fyller 17år idag! Nu är det bara ett år kvar ;)


SUMMERTIME

Idag har varit en dag med blandade känslor. Födelsedagskalas, sjukdomsbesked, trevliga återseenden, tråkiga avsked (för ett år) och mys i solen med vänner.



TO MUCH TO THINK ABOUT

Hur mycket tankar kan fara omkring i en människas huvud egentligen?


WONDERFUL LIFE

Det är först nu jag inser vad och vilka jag kommer att sakna som mest här hemma. Min underbara familj, mina helt otroligt bra vänner, mitt rum (som lillebrorsan tar när jag åker), min plats i soffan i tv-rummet, min rosa popcornskål och mycket fler saker som jag annars aldirg tänkt på att jag ska behöva vara utan. Nu är det 5 dagar kvar och jag ska verkligen göra det bästa jag kan utav dom dagarna. Önskar att jag hann träffa alla! Men ett år går fortare än man tror. Ni kommer inte märka att jag är borta :)

Puss&kram
Lisa

TISDAGSMYS

Tänkte att jag skulle ta mig och i spåret när mina kära vänner var upptagna och inte kunde ses, men jag kör på lite nyttigt snacks ist. Det får man ju nääääästan samma duktighetskänsla av :)




SOMMAR

Äntligen, eller vad säger ni? Började bli trött på att gå omkring och frysa och det är ju det sista man har behövt göra idag. La mig vid poolen en stund med lite rabarberpaj och citron vatten men gav upp så fort pajen var slut. Det var alldeles för varmt. Haha, aldrig är man nöjd. :) Hur som helst är jag glad att jag hinner börja använda sommarkläderna i förhoppningsvis en vecka för sen åker man ju till vintern igen. Ni tänker säkert, Australien har väl inte vinter? Så tänkte iaf jag, men jag har blivit upplyst om att uggstövlar kommer att behövas när jag kommer ner. Så det är bara att njuta av värmen nu för det dröjer väl några månader innan bikinin åker på igen.

Puss&kram
Lisa


WHY WAIT?

Hade inte tänkt att börja med den här bloggen förrän det var dags för att att fly landet, men när jag nu sitter här, helt uttråkad i soffan så undrar jag, varför vänta? Det är inte långt kvar nu. En vecka och två dagar, sedan kommer mitt liv att förändras och jag har fortfarande inte blivit nervös. Självklart är det pirrigt men inte alls så som jag trodde att det skulle bli. Antagligen kommer väl chocken om ett par dagar..
Har inte ens börjat tänka på packningen ännu. Jag menar, hur packar man för ett helt år i en 20 kilos väska?! Den som har ett svar på det får gärna berätta det för mig. Men som sagt, det är en vecka och två dagar kvar. Jag hinner..

puss&kram
Lisa

RSS 2.0