AUSTRALIA

Efter ca ett dygns resande har jag kommit fram till ett något kyligt Australien. Karin och barnen hämtade upp mig på flygplatsen och när vi kom hem fick jag packa upp och hoppa in i duschen, vilket var otroligt skönt efter att ha setat i ett flygplan så länge. Fick lite panik vid mellanlandningen i Bangkok när min mobiltelefon inte ville samarbeta med mig och jag trodde att ingen skulle kunna få reda på att jag landat och var i säkerhet. Men som tur var så var mamma<3 vaken och ringde mig. Ett samtal på ungefär 1 minut och sen var alla mina pengar på mobilen borta. haha! Så det kan gå. När jag landade här fick jag låna Karins telefon och skicka ett sms och berätta att jag var framme. Nu har jag umgåtts lite med Karin och barnen som är jättegulliga verkligen. Barnen har gått och lagt sig nu och Karin och jag ska snart äta mat. Andrew har jag inte träffat ännu, han har inte kommit hem från jobbet än.
Imorgon skulle jag bara ta det lugnt tyckte Karin och sova så länge jag ville. Ska följa med Andrew och hämta barnen i skolan vid 15 så att jag hittar dit och sedan blir det lite fritidsaktiviteter för barnen. De får ni höra om imorgon.  Hur som helst så har allting gått bra och jag trivs hittills iaf. ;) Saknar er där hemma och jag tänker på er massor!
Pussar och kramar! (vi hörs på facebook och skype)

Kommentarer
Postat av: leif-elvy

Skönt att höra att allt är bra,vi hoppas att du får ett underbart år !

Vi tänker varje dag på dig!!

KRAM

2010-06-30 @ 18:10:46
URL: http://australia
Postat av: Mia

Gillar om det du skrivit! Mysigt att se lite prima grejer och inte endast det generella sakerna som man kan läsa om varje dag. ;)

2010-09-28 @ 13:41:37
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0