INTE PÅ TOPP

Nejni, idag är man inte på topp. Förkylningen som jag dragit på mig av någon anledning är ju som alltid värst på mornarna. Näsan täppt, slemmig hals och huvudvärk. Men framåt dagen och eftermiddag nu så känner jag mig bara tung i huvudet, trycr runt ögon och bihålor och trött, vilket också är jättejobbigt.
Stella hade netballavslutning nu på dagen som jag skulle följt med på men jag valde att stanna hemma och lägga mig ute i soffan på baksidan och läsa bok ist. Där jag tillslut också somnade och sov i ca 1½ timme. Hur skönt som helst. (detta var då inte i solen utan i ett sånt där "permanent" partytält men stål stänger och tyg som jag nu inte kommer på vad det heter) Har nog hittat min nya favoritplats. Tror att jag ska tillbringa min dag där imorgon.
Nu ligger jag i min säng och vilar här ist för huset har invanderats av 6 barn i 5-8års åldern som plaskar i poolen och hoppar på studsmattan.

Hoppas att jag snart mår bättre för jag vill ligga ute och sola nu den här veckan eftersom att vädret ska bli så bra. Har för mig att det inte är toppen att sola när man är förkyld, vet dock inte riktigt varför.. Hur som helst så är det jobbigt att sola när man är förkyld, så även om det är bra eller dåligt så hoppar jag det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0