TISDAGSMORGON

Har haft en härlig morgon och de tre timmarna jag har varit vaken har gårr urfort. Gick upp vid nio och åt frukost och sedan gick jag in på mitt rum och försökte få igång internet men nej. Så jag spelade lite spel på datorn och sedan bestämde jag mig för att ta en dusch. Tog mig tid till att föna och platta håret idag och även sätta på mig lite mascara. Händer inte speciellt ofta här nere ska ni veta, haha. Sedan gick jag ut hit till köket tog med mig datorn och en bok utifall internet inte skulle fungera. Internet fungerade inte men så kom Andrew på den smarta idén att han stängde av hela modemet och sedan satte på det igen och nu funkar det igen. Så nu slipper jag få panik över att inte ha någon kontakt med omvärlden länge. Så nu sitter jag här i köket och dricker te och "vuxencola" och Andrew sitter bredvid och läser bok. Fråga mig inte vad  "vuxencola" är för någonting men Andrew tyckte iaf att jag skulle smaka.
Igår hittade Karin en dvd med första säsongen av solsidan, ska nog ta och kolla på den, fast att pappa tycker att den serien är kul. (vilket brukar betyda att jag inte tycker att den är lika kul) Men jag ska ge den en chans. Men kanske inte idag. Tar nog det någon dag när jag är själv.
Juste, det regnar här idag också. Jätteroligt, alla australienare hoppar och tjoar. Nejdå, men det är ju bra att det gör det någon gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0